Tourist Info Kampen wil bezoekers van Kampen op een excellente wijze informeren over wat er in de stad en de directe omgeving aan belevingen zijn. In de Stadskazerne is vanaf oktober 2016 de nieuwe locatie voor de Tourist Info Kampen gevestigd, waar bezoekers en inwoners van Kampen terecht kunnen voor informatie over recreatie, horeca, accommodaties, plattegronden, uitjes, arrangementen en stadswandelingen.

We hebben ook sinds 2017 een eigen gidsenteam die groepen toeristen rondleidt door onze mooie Hanzestad. De toeristenstroom groeit en steeds meer cruiseschepen doen ons mooie Kampen aan. We zijn daarom op zoek naar Duitssprekende- en Engelssprekende stadsgidsen die als vrijwilliger willen werken in onze mooie Hanzestad.

Wat ga je doen?

Als Stadsgids ontvang je bezoekers of groepen bezoekers en leidt ze rond in ons mooie Kampen. Dat kan op alle dagen van de week zijn.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent representatief, klantgericht en communicatief vaardig in Nederlands en spreekt Engels of Duits. Je bent bereid je te verdiepen in de toeristische mogelijkheden van Kampen en omgeving en vindt het leuk om de bezoekers en bewoners van Kampen wegwijs te maken. Je kunt zelfstandig werken en kunt overweg met internet. Je woont in – of in de omgeving van Kampen.

Wat bieden wij jou?

Vooraf een afwisselende opleiding door Kampen, waarbij wel wat thuisstudie vooraf nodig is.
Na een stuk of 6 lessen onder begeleiding van een stadsgids kun je al zelfstandig als stadsgids fungeren.

Een plezierig en interessant contact met bezoekers aan Kampen en omgeving en een prettige werksfeer met meerdere collega’s.

Heb je interesse?

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar touristinfokampen@gmail.com.

Tourist info Kampen

Terug naar het overzicht