We kijken er naar uit om je binnenkort weer te mogen verwelkomen in ons Informatiecentrum in de Stadskazerne. Natuurlijk staat onze gezamenlijke veiligheid daarbij voorop. Daarom gebruiken we de komende tijd om op basis van de richtlijnen voor openbare archiefdiensten de juiste voorbereidingen te treffen waarmee we de anderhalve meter afstand kunnen waarborgen. Tot die tijd helpen we je zo goed mogelijk met onze digitale dienstverlening. 

Tijdens de persconferentie van 6 mei is de eerste versoepeling aangekondigd van de maatregelen tegen het coronavirus. De Bibliotheek is inmiddels weer beperkt open, andere culturele instellingen mogen vanaf 1 juni weer bezoekers ontvangen.

We werken toe naar de opening

Ook in het Stadsarchief Kampen bereiden we ons voor om vanaf 2 juni – uitsluitend op afspraak – weer open te gaan. De veiligheid van bezoekers en medewerkers vereist diverse aanpassingen, vóór de schermen in de studiezaal en achter de schermen in de archiefbewaarplaats. We zullen uiterlijk in de week van 25 mei de aangepaste werkwijze met je delen via onze nieuwsbrief, website en social media kanalen. Tot die tijd blijven we met onze digitale dienstverlening helpen waar we kunnen.

Blijf op de hoogte

Houd de website www.stadsarchiefkampen.nl en de social media kanalen in de gaten voor de definitieve openingstijden en andere nadere regels, of schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Stadsarchief Kampen via info@stadsarchiefkampen.nl

Terug naar het overzicht