Weet je nog? Dat levensgrote Ganzenbordspel wat in oktober en november 2019 op het plein voor De Stadskazerne lag tijdens de Kampen Koggestad Expositie? Dat hele grote speelveld is nu omgebouwd naar een normaal formaat bordspel! En het ganzenbordspel heeft de toepasselijke naam Hanzeborden gekregen.

Lees het artikel op De Stentor: https://www.destentor.nl/kampen/hanzeborden-nu-ook-in-handzame-variant-te-koop-in-kampen~a68648ba0/

Over het Hanzebordspel

Op het speelveld vaar je als Ommelandvaarder met een kogge vol handelswaar in het ruim van Kampen naar Schonen (Zweden), en weer terug naar Kampen. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Op het speelveld kom je allerlei bijzonder archiefstukken tegen. Die archiefstukken hebben natuurlijk allemaal te maken Kampen in de Hanzetijd en de tijd van de koggen.  


Het Hanzebordspel bij Intertoys in Kampen

De Intertoys in Kampen was direct enthousiast en heeft het bordspel inmiddels toegevoegd aan haar enorme collectie gezelschapspellen. Je koopt jouw Hanzebordspel in de winkel aan de Oudestraat. Lukt het je niet om naar de winkel te komen? Bel dan +31 38 331 2626 of stuur een Whatsappbericht naar datzelfde telefoonnummer. Dan wordt het gratis bij je thuis gebracht (gemeente Kampen).
De introductieprijs is €17,50. 

Terug naar het overzicht