Applaus gegarandeerd!

Donderdag 28 mei is de slotavond van de maand van Dromen in Kampen. (6-28 mei) Tijdens deze feestelijke avond krijgt iedereen de gelegenheid zijn/haar droom met het publiek te delen. Daarnaast laten de deelnemers aan de gehouden workshops hetgeen zij hebben gemaakt en/of geleerd aan het publiek zien. De muzikale omlijsting vindt plaats door lokale koren en artiesten.

Droom jij ervan jouw droom of talent tijdens deze feestelijke avond met het publiek te delen? Kun jij bijvoorbeeld goed gitaarspelen, goochelen, een gedicht of een geweldig idee voordragen? Of heb jij altijd al een grote show willen presenteren?

Schroom dan niet om op de 28e mei het podium te pakken, want…
… een rood hoofd, droge mond, klotsende oksels en knikkende knieën?? Dat maakt ons en het publiek niet uit. Wij zijn vooral TROTS op het feit dat jij jouw onontdekte talent op het podium durft te laten zien. Applaus gegarandeerd!

Wil jij je al opgeven of liever toch nog eerst wat meer informatie ontvangen? Stuur dan een persoonlijk berichtje via de facebookpagina Dromen in Kampen of mail naar uitvergroot@kpnmail.nl

Terug naar het overzicht