Wil je meer weten over wat je in Kampen kunt doen? Loop dan eens binnen bij Touristinfo Kampen in de Stadskazerne. De gastheren en gastvrouwen staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om jou tips te geven voor jouw bezoek aan Hanzestad Kampen.

KOM MAAR DOOR MET JE VRAAG! WE HELPEN GRAAG.

  • Ben je op zoek naar fietsroutes om de prachtige IJsseldelta te ontdekken?
  • Wil je meer weten over wat je kunt doen in Kampen?
  • Zoek je een plek om te overnachting Kampen of omgeving?
  • Ben je benieuwd naar de tip voor leuke restaurants?

ONTDEK HANZESTAD KAMPEN MET EEN ERVAREN GIDS

Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur kun je meelopen met een stadswandeling. In verband met het regelen van beschikbare gidsen vooraf aanmelden verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar: touristinfokampen@gmail.com.

De wandeling start vanaf de Stadskazerne en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen €10 p.p. Naast deze geplande wandelingen is het gedurende geheel het jaar ook mogelijk om zelf een stadswandeling te boeken. Dat kan al vanaf 2 personen maar is ook mogelijk voor een grotere groep.  Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

Prijzen per persoon voor een wandeling op een ander tijdstip: 
1-3 personen €15 – €20 | 4-6 personen €10- €15  | 7-9 personen €7.50 – €10 | vanaf 10 personen €6 – €7.50 | vanaf 50 personen €5 – €6. Er gelden hogere prijzen voor de zon- en feestdagen.

Aanmelding en vragen kan op 3 manieren (vaak dezelfde dag nog!):
Mail naar: touristinfokampen@gmail.com
Bel naar: 038-2022366
Of kom langs bij: Tourist Info Punt de Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen.

De gidsen in Kampen leiden je langs de mooiste plekjes van de de stad. Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen! Doe mee met de stadswandeling langs de hoogtepunten van Hanzestad Kampen. Beginpunt bij de Tourist Info in de Stadskazerne. De kosten € 5,00 per persoon. Van tevoren graag opgeven bij Touristinfokampen@gmail.com.

KOOP EEN CADEAUTJE

Bij de Tourist Info in De Stadskazerne vind je ook leuke souvenirs en cadeautjes. Van boeken tot sleutelhangers, paraplu tot boodschappentas. Er is voor iedere portomonnee en voor iedere gelegenheid een passend presentje te vinden.

VISIT KAMPEN

Op www.visitkampen.nl vind je heel veel inspiratie. Er is van alles te zien en te doen in de stad en in ons prachtige buitengebied.

Op www.visithanzesteden.nl vind je naast informatie over Kampen ook informatie en tips voor een bezoek aan de andere Hanzesteden aan de IJssel. Prachtig om een bezoek aan de Hanzesteden met elkaar te combineren.

Terug naar het overzicht