Locatie: Exposeren in De Stadskazerne
Tijd: 10.00 - 16:00
Einddatum: 12 sep 2020
Organisator: Stadsarchief Kampen
Entree: Gratis
Soort evenement: Evenement

“De expositie Alle waarden draaien om. Kampen bezet en bevrijd 1940 – 1945” is vanaf 1 juli te zien in de expositieruimte van De Stadskazerne. Deze gezamenlijke expositie van de HV Jan van Arkel en het Stadsarchief is te bezoeken tijdens de openingstijden van de Tourist Info. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom in De Stadskazerne. 

Gebruik de ingang aan de rechterkant van het plein

Om een bezoek te brengen aan de expositie gebruikt u de ingang aan de rechterkant van het plein. De linkeringang is de toegang tot de bibliotheek. De rechterdeur geeft toegang tot de Tourist Info, het Informatiecentrum van het Stadsarchief en de expositieruimte. De normale hoofdingang is de komende maanden de gezamenlijke uitgang. Houd bij een bezoek aan de expositie afstand van elkaar. Stickers op de vloer geven de anderhalve meter afstand voor u aan. Uiteraard staat er desinfectiemiddel bij de ingang van de expositieruimte voor u klaar.

Nieuwe data voor de beide lezingen

Bijna alle evenementen die in Kampen zouden plaatsvinden dit jaar zijn verplaatst naar volgend jaar. Zo ook de twee lezingen die eerder dit jaar op het programma stonden.

– De Stadskazernelezing over de gevangenentransporten van Herman Broers, die op 24 maart zou plaatsvinden is verhuist naar dinsdag 23 maart 2021.

– De nieuwe datum voor de lezing “Executie aan de Meppelerstraatweg van Samuel de Korte, die op 31 maart jl. zou plaatsvinden, is nu dinsdag 30 maart 2021.

De door u gekochte kaarten voor de lezingen blijven geldig. De nieuwe kaartverkoop start in januari 2021.

 

Evenementen

Bekijk alle evenementen
Er zijn op dit moment nog geen toekomstige evenementen