Tijd: 20:00 - 22:00
Organisator: De Stadskazerne
Entree: Gratis
Soort evenement: Evenement

HV ‘Jan van Arkel’ kende ooit huiskamerbijeenkomsten, ongedwongen vertelavonden voor wie er maar bij wilde zijn, ‘anti-kraak’ aan de Molenstraat. Deze geliefde avonden stopten met de verhuizing naar de Stadskazerne in 2016 en worden node gemist. Daarom is er nu een opvolger. Op donderdag 30 juni, vanaf 20.00 uur, organiseert HV JvA samen met de kazernepartners het eerste Historisch Café ‘De Stadskazerne’ in Café Paatje.

Wij hopen met elkaar op de geboorte van een nieuwe traditie. Iedereen die van geschiedenis houdt, is welkom. We presenteren in de eerste 15 minuten het juninummer van het Historisch Tijdschrift en praten kort daarover aan tafel. Daarna is het vooral gezellig samenzijn, met een hapje en een drankje, lekker ouwehoeren over geschiedenis. En wie wel wat wil zeggen, krijgt twee minuten (niet langer!) de microfoon, op het sinaasappelkistje in Speaker’s Corner.
De bedoeling is Historisch Café ‘De Stadskazerne’ twee keer per seizoen te organiseren, mogelijk op termijn vaker, indien het in een behoefte voorziet. Zegt het voort!

Vrije inloop. Koffie en thee gratis. Overige consumpties voor eigen rekening.

Evenementen

Bekijk alle evenementen
Er zijn op dit moment nog geen toekomstige evenementen