Tijd: -
Einddatum: 31 dec 2022
Organisator: Bibliotheek Kampen
Soort evenement: Bibliotheek Kampen

BoekStart IJsselmuiden

Iedere donderdag van 10.00 tot 11.30 uur is het reuzegezellig. Kom je ook?
WAAR: Via de hal van ‘t Kulturhus ga je naar de speelzaal van Wonderwijs. Tot dan!
Ontmoet andere (groot)ouders/verzorgers, lees een boekje samen met je klein-/oppaskind en/of kom naar het voorleesmoment.

De toegang is gratis, en iedereen van 0 – 4 jaar, en natuurlijk (groot)ouders/verzorgers, is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.
Ben jij of je kindje (nog) geen lid van de Bibliotheek? Meld je kindje aan en ontvang het leuke BoekStart-koffertje! Tot en met 17 jaar is het lidmaatschap gratis!
Regelmatig zijn er ook thema-ochtenden met leuke extra’s zoals voorstellingen, workshops, muziek en dans. Houd de agenda op deze website in de gaten, en/of volg ons op Facebook!


Infopunt

Hulp nodig? Bijvoorbeeld bij vragen over belastingen & toeslagen, mantelzorg, studiefinanciering, werk zoeken, nieuwe mensen leren kennen?
Of bij een brief van de overheid? Stel uw vraag bij het Infopunt.

Het Informatiepunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Je kunt er terecht voor betrouwbare informatie over wonen, werk, zorg, welzijn en nog veel meer. 
Bijvoorbeeld met een brief of een e-mail van de overheid waarvan je niet goed weet wat je er mee moet. Wist je dat 4 miljoen mensen in Nederland zulke brieven lastig vinden?

Je kunt met al je vragen terecht bij het Informatiepunt. Vrijwilligers en medewerkers van de Bibliotheek en WijZ Welzijn Kampen helpen je met het vinden van informatie op internet.
Zo nodig kunnen zij je helpen met het maken van een afspraak.

Openingstijden:

  • Dinsdag, 10.00 – 12.30 uur
  • Woensdag, 10.00 – 12.30 uur
  • Donderdag, 13.00 – 15.30 uur

Bibliotheek Kampen in De Stadskazerne, 1e etageOf bel tijdens kantooruren: 038-85 15 720

 

Evenementen

Bekijk alle evenementen
Er zijn op dit moment nog geen toekomstige evenementen