Wil je meer weten over wat je in Kampen kunt doen? Loop dan eens binnen bij Touristinfo Kampen in de Stadskazerne. De gastheren en gastvrouwen staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om jou tips te geven voor jouw bezoek aan Hanzestad Kampen.

KOM MAAR DOOR MET JE VRAAG! WE HELPEN GRAAG.

  • Ben je op zoek naar fietsroutes om de prachtige IJsseldelta te ontdekken?
  • Wil je meer weten over wat je kunt doen in Kampen?
  • Zoek je een plek om te overnachting Kampen of omgeving?
  • Ben je benieuwd naar de tip voor leuke restaurants?

ONTDEK HANZESTAD KAMPEN MET EEN ERVAREN GIDS

Elke zaterdag worden er vanuit het Tourist Info Punt in de Stadskazerne stadswandelingen aangeboden. Om 14.00 uur staat hier een ervaren stadsgids voor je klaar. De wandeling duurt ongeveer 1,5 en kost €5,- per persoon. Naast deze geplande wandelingen is het gedurende geheel het jaar ook mogelijk om zelf een stadswandeling te boeken. Dat kan al vanaf 2 personen maar is ook mogelijk voor een grotere groep.  Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

Aanmelding en vragen kan op 3 manieren (vaak dezelfde dag nog!):
Mail naar: touristinfokampen@gmail.com
Bel naar: 038-2022366
Of kom langs bij: Tourist Info Punt de Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen.

Prijzen per persoon: 

1-3 personen €15 – €20 
4-6 personen €10- €15 
7-9 personen €7.50 – €10
vanaf 10 pers. €6 – €7.50
vanaf 50 pers. €5 – €6

De gidsen in Kampen leiden je langs de mooiste plekjes van de de stad. Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen! Doe mee met de stadswandeling langs de hoogtepunten van Hanzestad Kampen. Beginpunt bij de Tourist Info in de Stadskazerne. De kosten € 5,00 per persoon. Van tevoren graag opgeven bij Touristinfokampen@gmail.com.

KOOP EEN CADEAUTJE!

Bij de Tourist Info in De Stadskazerne vind je ook leuke souvenirs en cadeautjes. Van boeken tot sleutelhangers, paraplu tot boodschappentas. Er is voor iedere portomonnee en voor iedere gelegenheid een passend presentje te vinden.

VISIT KAMPEN!

Kijk op www.visitkampen.nl voor inspiratie. En op www.stad.kampen.nl vind je nog veel meer informatie en de evenementenagenda.

Op www.visithanzesteden.nl vind je naast informatie over Kampen ook informatie en tips voor een bezoek aan de andere Hanzesteden aan de IJssel. Prachtig om een bezoek aan de Hanzesteden met elkaar te combineren.

Terug naar het overzicht