De Stadskazerne is zowel met het openbaar vervoer als met de auto en fiets goed bereikbaar. 

ROUTEBESCHRIJVING TE VOET VANAF HET STATION KAMPEN 

Voor een bezoek aan Kampen met de trein, kies je Station Kampen. Niet te verwarren met station ‘Kampen-Zuid’.  Vanaf het Station loop je de stadsbrug over en ga je rechtsaf de IJsselkade op. Loop langs de kade en na ongeveer 300 meter zie je De Stadskazerne aan jouw linkerhand liggen.


BEREIKBAARHEID MET DE BUS

De dichtstbijzijnde bushalte is die aan het Van Heutszplein / IJsselkade. Lijn 11 rijdt hier langs. De bushalte is toegankelijk voor rolstoelen. Klik hier voor de actuele dienstregeling.


ROUTE MET DE AUTO OF DE FIETS 

Adres: Oudestraat 216-C, 8261 CA Kampen
Via deze link kom je bij de routeplanner naar de Oudestraat 216 in Kampen.

Jouw fiets parkeer je op het binnenplein van De Stadskazerne of in de fietsenrekken op de Oudestraat. 


AUTO PARKEREN

Let op: Op het Van Heutszplein parkeer je maximaal 3 uur. Wil je langer in Kampen blijven? Op 5 minuten loopafstand parkeer je gratis in de parkeergarage De Buitenhaven. Of aan de overkant van de stadsbrug op het Stationsplein. Meer informatie over parkeren in de gemeente Kampen. 

BIEB-PARKEERSCHIJF

Ben je lid van de Bibliotheek Kampen, dan mag je met de bieb-parkeerschijf een uur lang gratis parkeren op het Van Heutszplein, tijdens je bieb-bezoek.

GEHANDICAPTENPARKEERKAART

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? Je mag dan in de gemeente Kampen parkeren zonder te betalen. De parkeerschijf moet wel worden gebruikt, waarbij maximaal drie uur mag worden geparkeerd. Meer over de toegankelijkheid van De Stadskazerne lees je op deze pagina.